30.11.2016

Шановні спілчани!

Доводимо до Вашого відома відповідь Мінсоцполітики України Голові Федерації профспілок України щодо фінансування дитячого оздоровлення за рахунок соціального страхування.

Всі попередні десятиліття фінансування дитячого оздоровлення в Україні здійснювалось за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі – Фонд). Але, починаючи з 2015 року, фінансування дитячого оздоровлення припинено на законодавчому рівні з ініціативи коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України восьмого скликання «Європейська Україна». Прошу спілчан, хоча б до наступних виборів,  «запам’ятати» це коаліційне утворення.

Профспілки протягом двох років наполегливо добиваються поновлення санаторно-курортного лікування працюючих, дитячого оздоровлення за рахунок коштів Фонду і продовжать цю боротьбу за активної участі всіх членів профспілок у акціях протесту та у інших формах відстоювання порушених прав працівників.

З повагою

Голова Профспілки авіапрацівників України Козич М.І.

Лист Мінсоцполітики