Документи Профспілки

Постанова пленуму ЦК Профспілки № Пл-3-1 від 21.06.2018 р. "Підсумки виконання колективних договорів на підприємствах, установах та в організаціях цивільної авіації, гідрометеорологічної служби і в навчальних закладах за 2017 рік, та завдання профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій авіапідприємств щодо реалізації у колективних договорах зобов'язань Галузевої угоди..."

Постанова президії ЦК Профспілки № П-8-1 від 20.06.2018 р. "Про роботу профспілкового комітету КП "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" щодо здійснення контролю за виконанням колективного договору, Галузевої угоди..."

Постанова президії ЦК Профспілки № П-8-2 від 20.06.2018 р. "Про роботу профкомів ППО Харківського та Херсонського ГМТ ОДЕКУ щодо контролю за виконанням зобов'язань колективних договорів"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-8-3 від 20.06.2018 р. "Про затвердження плану роботи президії ЦК Профспілки авіапрацівників України на друге півріччя 2018 року"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-7-1 від 22.03.2018 р. "Про роботу профкому КП  "Миколаївський міжнародний аеропорт" щодо захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-7-2 від 22.03.2018 р. "Про работу профкому ТОКП "Тернопільавіаавтотранс" щодо контролю за виконанням зобов'язань колективного договору та трудового законодавства"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-7-3 від 22.03.2018 р. "Про проведення третього пленуму ЦК Профспілки авіапрацівників України"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-7-5 від 22.03.2018 р. "Про стан охорони праці на підприємства, установах та організаціях цивільної авіації, навчальних закладах та в системі гідрометеорологічних організацій України у 2017 році"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-6-1 від 14.12.2017 р. "Про організаційну роботу профкому ПОКП "Аеропорт Полтава" з питань виконання зобов'язань колективного договору та Галузевої угоди"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-6-2 від 14.12.2017 р. "Про роботу профкому ПрАТ "Український авіаційно-технічний центр" щодо контролю за виконанням зобов'язань колективного договору"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-6-3 від 14.12.2017 р. "Про укладання колективних договорів на 2018 рік на підприємствах, в установах та організаціях цивільної авіації, гідрометеорологічної служби і в навчальних закладах"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-6-4 від 14.12.2017 р. "Про затвердження плану роботи президії ЦК Профспілки авіапрацівників України на перше півріччя 2018 року"

Постанова пленуму ЦК Профспілки № Пл-2-3 від 14.09.2017р. "Про підсумки виконання Галузевої угоди і колективних договорів на підприємствах, організаціях цивільної авіації..."

Постанова президії ЦК Профспілки № П-4-1 від 29.06.2017р. "Про проведення другого пленуму ЦК Профспілки авіапрацівників України"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-4-2 від 29.06.2017р. "Про роботу профспілкового комітету ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" щодо забезпечення соціально-економічних і трудових прав членів Профспілки..."

Постанова президії ЦК Профспілки № П-4-3 від 29.06.201р. "Про організаційну роботу профкому ОКП "Аеропорт Суми" з питань виконання зобов`язань колективного договору і Галузевої угоди"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-4-4 від 29.06.2017р. "Про затвердження плану роботи президії ЦК Профспілки авіапрацівників України на другу півріччя 2017 року"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-3-1 від 30.03.2017 р. "Про позиції президії ЦК Профспілки авіапрацівників України щодо впровадження в рамках ФПУ нового механізму визначення розміру членських профспілкових внесків та єдиної фінансово-бюджетної політики"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-3-2 від 30.03.2017 р. "Про стан охорони праці на підприємствах, установах та організаціях цивільної авіації, навчальних закладах та в системі гідрометеорологічних організаціях України у 2016 році"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-3-3 від 30.03.2017 р. "Про ініціювання утворення спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських профспілок працівників цивільної авіації України"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-3-4 від 30.03.2017 р. "Про скликання другого пленуму ЦК Профспілки авіапрацівників України"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-3-9 від 30.03.2017 р. "Про реформування бухгалтерського обліку в профспілкових організаціях"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-3-12 від 30.03.2017 р. "Про створення Молодіжної Ради Профспілки авіапрацівників України"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-2-1 від 15.12.2016 р. "Про проведення Акцій протесту профспілками України в 2016 році"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-2-2 від 15.12.2016 р. "Про роботу профкому Філії "Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ" ТОВ "Скорзонера" щодо контролю за виконанням зобов'язань колективного договору, Галузевої угоди, захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-2-3 від 15.12.2016 р. "Про стан охорони праці та виконання зобов'язань колективного договору і Галузевої угоди в КП "Міжнародний аеропорт Кривий Ріг"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-1-2 від 29.09.2016 р. "Про інформаційне забезпечення членів Профспілки"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-1-5 від 29.09.2016 р. "Про укладання колективних договорів на 2017 рік на підприємствах, установах та організаціях цивільної авіації, Гідрометеорологічної служби і в навчальних закладах"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-1-6 від 29.09.2016 р. "Про стан перерахування членських профспілкових внесків підприємствами..."

Постанова Сьомого З'їзду Профспілки № Зд-7-2 "Про звіт Центрального комітету Профспілки авіапрацівників України про роботу за період з 23 грудня 2011 року по 26 травня 2016 року..."

Постанова президії ЦК Профспілки № П-18-2 від 31.03.2016 р. "Про работу профспілкового комітету Українського ГМІ по контролю за виконанням зобов'язань колективного договору..."

Постанова президії ЦК Профспілки № П-18-3 від 31.03.2016 р. "Про стан виробничого травматизму та охорони праці на підприємствах, установах та організаціях цивільної авіації за 2015 рік"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-18-8 від 31.03.2016 р. "Про проведення VII (позачергового) з'їзду Профспілки авіапрацівників України"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-18-9 від 31.03.2016р. "Про виконання обов'язків Голови Профспілки авіапрацівників України"

Постанова президії ЦК Профспілки № П-17-7 від 23.12.2015 р. "Про скликання VII (позачергового) з'їзду Профспілки авіапрацівників України"